All for Joomla All for Webmasters

Kozmetika

A szép bőr a nő legfőbb éke. A mai rohanó, stresszes világban fokozott figyelmet, törődést igényel bőrünk szépségének, tisztaságának megőrzése.

Kozmetikánkban a kizárólag természetes hatóanyagot tartalmazó termékekkel kényeztetjük vendégeinket. Kezeléseink során a precíz, alapos munkára és látványos eredményekre törekszünk.

MEZOTERÁPIA - új szolgáltatásunk - TŰ NÉLKÜLI ARCFIATALITÁS

A vízhiányos bőrt feltöltik. Feszesítik az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásuknak köszönhetően lassítják az öregedési folyamatokat. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok látványosan csökkennek. A bőr alá juttatott koktélok nemcsak táplálják a bőrt, de méregtelenítő, nyugtató és regeneráló hatásuk van Tartós eredményt hoz sebészeti beavatkozások nélkül is. Fájdalommentes természetes módszer nincs mellékhatása, költséghatékony, nincsen gyógyulási idő.

Mikrodermabrázió

A bőrcsiszoló eljárás egyre nagyobb teret hódit. A kezelés célja a bőrfiatalítás.

Alapelve, hogy a felső hámréteg célzott elöregedett rétegének eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük a bőrt.
Ezután javul az anyagcsere, a kollagén rostok elasztikus állapota, a bőr sima tapintásúvá válik, a hatóanyagok mélyebben tudnak felszívódni.

Fülbelövés

Sokan viselnek fülbevalót manapság.
A helyesen végzett fülbelövés tökéletesen veszélytelen beavatkozás. A fülbelövés bármelyik életkorban elvégezhető.

A fülbelövés lépései

  1. Első lépésként fertőtlenítem a fülcimpa teljes bőrfelületét.
  2. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a fülbevaló helyét.
  3. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott fülbevalót. A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét.

3D Műszempilla

Kinek ajánljuk a 3D-s műszempillát?

Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni.
Mindenkinek, aki szeretne, dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat.
Mindenkinek, aki szeretne szép lenni már ébredéskor.
Mindenkinek, akinek nincs ideje a folyamatos sminkeléssel foglalkozni.